Lekstugan är klar!

Gult är fint, och gult blev även lekstugans innerväggar!


Ny på lekplatsen är denna campingbänk! Perfekt för de små när det är fikadags!Boktältet i Löderups strandbad

Strax intill kustvägen och bredvid en mack där vägen tar av mot Löderups strandbad, ligger boktältet. Här kan du sommartid fynda bland böcker och seriemagasin i bra skick! Helt perfekt för sommarläsningen. Böckerna kostar olika beroende på skick osv, men en inbunden bok brukar kosta runt 40 kr och en pocketbok ca 25 kr. Det finns även en del utländsk litteratur och annat, såsom biografier och faktaböcker. Personligen besöker jag boktältet flera gånger varje sommar, då utbudet fylls på efterhand.
Glad midsommar!

Vi på Hagestad 47 önskar er en riktigt härlig midsommar!
Vilket fantastiskt väder! :)

Under midsommarhelgen har vi ett gäng, 36 st, cyklister boende hos oss. Så här såg det ut när de dansade kring midsommarstången för några timmar sedan.
(Alla foton är som vanligt upplagda med tillstånd av personerna på bilderna.)


"Renovering" pågår

Hos oss är det viktigt att det är rent och fräscht, eftersom att det är så vi själva vill bo när vi hyr någonstans. Dessutom är det viktigt att både stora och små trivs. Nu är det därför lekstugans tur att bli uppfräschad! Den är än så länge försedd med nya gardiner, och kommer inom kort att få väggarna ommålade. Färgen tänker jag inte avslöja ännu, men det kommer att bli väggar med mycket färg så att man blir glad!

Lekstugan har verkligen visat sig vara en bra investering. Den används flitigt av de "små" barnen till det traditionella - affär, hus osv.

Första året var det under en vecka bara "stora" barn som bodde hos oss, och då användes stugan som en plats där det berättades spökhistorier!

Lekstugan ska alltså vara en plats för de mest påhittiga av oss - barnen.
Utnyttjade ytor

Över Kristi himmelfärdshelgen hade vi en skolklass som gäster. Eleverna utnyttjade de gröna ytorna till max, då det på "fotbollsplanen" spelades både brännboll och volleyboll.(Fotona är publicerade med godkännande av personerna på bilderna.)


RSS 2.0